Over KVG Houtbouw

KVG Houtbouw is gespecialiseerd in het ontwerp, prefabriceren en bouwen van exclusieve houtskeletbouw projecten zoals villa’s, tiny houses, tuinhuizen en woonboten. We houden van maatwerk en elk project is ontworpen met behulp van een architect en de wensen van de klant.

KVG is een snelgroeiend, jong bedrijf. Dit betekent dat we nieuwe ideeën, creativiteit en een stukje ondernemerschap verwelkomen. Er is ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met de collega’s tillen we dit snelgroeiende bedrijf naar het volgende niveau.

We zijn een erkend leerbedrijf. Jouw vervolgopleiding BOL/BBL is bij ons dus goed te combineren. Ben je een schoolverlater en wil je graag de opleiding tot timmerman doen? Neem contact met ons op om kennis te maken.

Voel je je thuis bij deze beschrijving? Kijk dan snel eens welke vacatures we beschikbaar hebben. Misschien worden we collega’s.

Vacatures

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en loodst hen door het proces van ontwerp tot en met contract. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je ondersteunt de architect met jouw technisch inzicht en bent steengoed met tekenprogramma’s. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je werkt samen met adviseurs en maakt het technische model op. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je hebt de dagelijkse leiding over het bouwteam op de bouwlocatie. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je zorgt voor een optimaal productieproces en stelt verbeteringen voor. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je speelt een belangrijke rol in het organiseren van een goede doorstroming van het productieproces. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je werkt mee aan de mooiste exclusieve houtskeletbouw projecten door ze te prefabriceren in onze productiehal. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je bouwt mee aan de mooiste exclusieve houtskeletbouw projecten op de bouwlocatie. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Volg je een opleiding tot timmerman of heb je deze afgerond en wil je werkervaring opdoen? Stuur je contactgegevens en motivatie naar vacatures@kvg-houtbouw.nl.

Staat jouw ideale vacature bij ons bedrijf nu niet open en wil je toch graag solliciteren? Stuur je contactgegevens en motivatie naar vacatures@kvg-houtbouw.nl.