Over KVG Houtbouw

KVG Houtbouw is gespecialiseerd in het ontwerp, prefabriceren en bouwen van exclusieve houtskeletbouw projecten zoals villa’s, tiny houses, tuinhuizen en woonboten. We houden van maatwerk en elk project is ontworpen met behulp van een architect en de wensen van de klant.

KVG is een snelgroeiend, jong bedrijf. Dit betekent dat we nieuwe ideeën, creativiteit en een stukje ondernemerschap verwelkomen. Er is ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met de collega’s tillen we dit snelgroeiende bedrijf naar het volgende niveau.

Voel je je thuis bij deze beschrijving? Kijk dan snel eens welke vacatures we beschikbaar hebben. Misschien worden we collega’s.

Vacatures

Als productiebegeleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het productieproces (prefabricage) en zorg je ervoor dat dit productieproces elke dag een beetje beter wordt. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Als bouwkundig tekenaar begrijp je hoe je een woning opbouwt. Met jouw expertise en passie voor technisch tekenen ben je verantwoordelijk voor het complete technische ontwerp van exclusieve houtskeletbouw woningen. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Als voorman geef je leiding op de bouwlocatie bij de klant. Je stuurt de werkmannen aan, zoekt zelfstandig naar oplossingen en onderhoud goede contacten met de klant op locatie. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je werk mee aan de mooiste exclusieve houtskeletbouw projecten door ze te prefabriceren in onze productiehal. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Je bouwt mee aan de mooiste exclusieve houtskeletbouw projecten op de bouwlocatie. Klik hier voor de vacature omschrijving.

Volg je een opleiding tot timmerman of heb je deze afgerond en wil je werkervaring opdoen? Stuur je contactgegevens en motivatie naar vacatures@kvg-houtbouw.nl.

Als Technisch Verkoper ben je het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Je informeert je klanten over de mogelijkheden voor hun droomproject en loodst hen door het hele proces van ontwerp, vergunningen, tot aan de handtekening op het contract. Klik hier voor de vacature omschrijving.