houten huis te koop bungalow vecht vooraanzicht houtbouw giethmenseveld

Overzicht

Bungalow Vecht

Tweelaags prefab houtbouw vakantiehuis Vecht is een goedgekeurd model dat gebouwd kan worden op bungalowpark ‘t Giethmenseveld, een recreatiepark in Overijssel. In dit park kan een recreatiewoning op eigen grond gebouwd worden. Deze koop bungalows zijn uitgevoerd in houtskeletbouw, een manier van duurzaam bouwen.

Grond kopen

Van projectontwikkelaar Interkoop Properties kan recreatiegrond gekocht worden, waarop een eigen recreatiewoning gebouwd kan worden. Onze bungalows/ chalets zijn speciaal ontwikkeld en goedgekeurd voor dit park en kunt u bekijken in onze brochure.

Brochure bungalows ‘t Giethmenseveld: bekijk hier

Details

De fundering is uitgevoerd met een betonvloer op zand. Het zand is zo sterk dat de vakantiewoning nooit meer kan zakken. De bungalows kunnen uitgevoerd worden in traditionele houtbouw, maar ook in prefab houtbouw. De keuze is aan u!

Deze boswoning is te koop in een uitvoering van Douglas hout. Dit wordt standaard toegepast, maar bouwen met hout betekent dat er sprake is veel andere mogelijkheden en houtsoorten,  zoals bijvoorbeeld eikenhout.

Er zijn veel bungalows te koop in Nederland, maar deze houten vakantiewoningen op bungalowpark ‘t Giethmenseveld zijn echt uniek. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals Douglas, eiken of Western Red Cedar hout.

Het dak van bungalow Vecht is uitgevoerd met dakpannen. Deze afwerking maakt dit huis in het bos tot een plaatje! Wij als aannemer in de houtskeletbouw kunnen u ruimschoots adviseren wat betreft de mogelijkheden in het bouwen met hout.

Van de houten schuurwoning Overijssel zijn de deuren en ramen uitgevoerd in Mahonie hout. Dit is een duurzame hardhoutsoort waar wij als houtskeletbouw aannemer vaak mee werken.

KVG Houtbouw bouwt houtskeletbouw huizen die te koop worden gezet in Nederland. Wanneer u onze recente projecten bekijkt kunt u zien van welke projecten wij enthousiast zijn geworden!

Afmetingen  46 m2 en 198 m3 (inclusief overkapping)
Wand- en dakhoogte  2,70 meter en 6,00 meter
Fundering  betonvloer
Palen en draagbalken  ruw Douglas hout
Wanden  geïmpregneerd vurenhout, zwart gebeitst, aan de binnenzijde gipsbeplating
Dak  ruwe Douglas houten boeidelen, bedekking met daksingels, pvc dakgoten en regenpijpen
Deuren en ramen  Meranti/ Mahonie hout
Interieur  keuken, toilet, wastafel en douche
Vanaf prijs  op aanvraag
Afmetingen  op aanvraag
Fundering  zwarte gemetselde stenen als borstwering
Palen en draagbalken  eikenhout
Wanden  ruw Zweeds rabat Douglas, Western Red Cedar, Louro Gamela, ModiWood, Cape Cod, Meranti, Keralit, Eternit, mogelijkheid om hout zwart te beitsen
Dak  bedekking met keramische dakpannen
Deuren en ramen  gelakte luiken aan de ramen of uitvoering in kunststof

Wilt u meer informatie, (vrijblijvend) advies of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.