zomerhuis bungalow giethmen opties vooraanzicht houtbouw giethmenseveld

Overzicht

Bungalow Giethmen

Wanneer u een 2e huis wilt kopen in de bosrijke omgeving van Ommen waar boswoningen te koop zijn kunnen wij de oplossing voor u vormen! Wij als aannemer in de houtskeletbouw hebben verschillende voorbeelden van de bouw van bungalows. Op een bungalowpark in Overijssel wordt er een uitbreiding gemaakt door de realisatie van 6 verschillende vormen van recreatiewoningen. Daarbinnen kunt u kiezen tussen verschillende typen bouwgrond voor uw recreatiewoning.

2e woning

De bungalow wordt uitgevoerd in skeletbouw, de traditionele houtbouw. Dit wordt gecombineerd met prefab houtbouw, waardoor wij binnen 2 weken uw prefab vakantiehuis kunnen maken!
De bungalow is te koop in verschillende materialen: eikenhout, Douglas hout, vurenhout en Red Cedar hout. Bent u benieuwd wat bijvoorbeeld een Western Red Cedar chalet kost? Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan of bekijk onze brochure voor dit mooie model op het vakantiepark in Overijssel.

Brochure bungalows ‘t Giethmenseveld: bekijk hier

Details

Bungalow Giethmen is uitgevoerd met een betonvloer. De betonvloer van deze recreatiebungalow draagt af op de zandlaag eronder. Het gebied heeft zo’n sterke ondergrond dat het niet nodig is om deze vakantiewoning nog uit te voeren met een fundering van palen.

Dit houten vakantiehuis is uitgevoerd met palen en draagbalken van Douglas hout. Douglas hout is een materiaal wat groeit in de omgeving van deze prachtige bosbungalows. Uiteraard kunnen wij deze (bijvoorbeeld als tweede woning) ook aanbieden in een Western Red Cedar chalet uitvoering.

De wanden van recreatiebungalow Giethmen bestaan uit zwart gebeitste Zweedse rabat wanden. Met Zweeds rabat kan je een prachtige uitstraling geven aan dit huis van hout. De wanden zijn uitgevoerd in Douglas hout, maar deze houtskeletbouw wanden kunnen ook in Western Red Cedar uitgevoerd worden. De keuze voor dit huis van hout is aan u!

Het dak van deze koop bungalow bestaat standaard uit dakshingles. Het dak is daarnaast opgebouwd met een vurenhouten kapconstructie, wat deze moderne bungalows als prachtig natuurhuisje in Overijssel weergeeft. De vormgeving van het dak van deze nieuwbouw bungalow in de omgeving van Ommen is compleet aan u!

In deze koop bungalow zijn de ramen en deuren van Mahonie hout uitgevoerd. Deze ramen en deuren in het prefab vakantiehuis zijn zeer goed geïsoleerd en daarom voldoet deze moderne bungalow aan alle wet- en regelgeving.

Bent u benieuwd wie er achter deze houtskeletbouwwoningen zitten? Bekijk dan de personen achter en werkwijze van KVG Houtbouw! Vraag snel een maatwerk offerte aan of bekijk eens de mogelijkheden qua prefab vakantiewoningen!

Afmetingen  62 m2 en 250 m3 (inclusief overkapping)
Wand- en dakhoogte  2,54 meter en 3,85 meter
Fundering  betonvloer
Palen en draagbalken  ruw Douglas hout
Wanden  ruw Zweeds rabat Douglas hout, aan de binnenzijde gipsbeplating
Dak  ruwe Douglas houten boeidelen, bedekking met daksingels, pvc dakgoten en regenpijpen
Deuren en ramen  Meranti/ Mahonie hout
Vanaf prijs  op aanvraag
Afmetingen  op aanvraag
Fundering  rode gemetselde stenen als borstwering
Palen en draagbalken  eikenhout
Wanden  geïmpregneerd vurenhout, Western Red Cedar, Louro Gamela, ModiWood, Cape Cod, Meranti, Keralit, Eternit, mogelijkheid om hout zwart te beitsen
Dak  bedekking met keramische dakpannen
Deuren en ramen  uitvoering in kunststof

Wilt u meer informatie, (vrijblijvend) advies of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.